Web stranica

Tvrtka Jedna Ideja j.d.o.o. izrađuje web stranice koristeći Open sources platforme, prvenstveno wordpress. Kako biste razumjeli što naša usluga nudi u nastavku Vam donosimo kratak opis CMS-a i koje su prednosti web stranice izrađene putem njega.

Što je CMS? 

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica bez potrebe za zvanjem informatičkog stručnjaka.

Doslovni prijevod CMS na hrvatski jezik je Sustav za upravljanjem sadržajem, I moramo naglasiti da bez ikakvog prethodnog znanja na jednostavan način možete unositi nove sadržaje na Vašu web stranicu, svakodnevno, mjesečno ili po potrebi I to sami iz svog doma.

Za rad Vam je potreban samo Vaš preglednik web stranica (browser), bilo da je riječ o Operi, Mozilla Firefox ,  Google Chrome ili nekom drugom pregledniku.

Kome je namijenjen CMS?

Fizičkim I pravnim osobama koje žele samostalno uređivati sadržaj svoje web stranice, od korigiranja cijena, obavještavanju kupaca o akcijama, dodavanju/uklanjanju nekog artikla sa stranice, ažuriranja vijesti, dodavanja slika I sl. Sve to samostalno možete obavljati, bez prethodnog poznavanja HTML koda.

CMS je u potpunosti prilagođen vlasniku web stranice, te on može brzo I jednostavno upravljati svojim sadržajem.

Stranice izrađene putem HTML koda zahtijevaju pomoć informatičkog stručnjaka za svaku izmjenu, a web programer će svaku izmjenu koda naplatiti svoj rad I stvoriti Vam trošak,  a CMS je prilagođen svakom od Vas. Bez dodatnih troškova pozivanja web programera.

Danas nove tvrtke koje dolaze na tržište trebaju iskoristiti Internet kako bi se pozicionirao među konkurencijom, kako bi postao prepoznatljiv I kako bi njegovi potencijalni korisnici ( kupci, potrošači) na lagan I jednostavan način saznali o njemu, njegovim proizvodima I uslugama, kao I kontakt Informacije potrebne za ostvarivanje poslovne suradnje.

Nemojte čekati, učinite korak naprijed I unaprijedite komunikaciju sa svojim postojećim I budućim korisnicima.

Naše cjenike možete vidjeti na slijedećem linku CJENIK