1kavaKAKO JE NASTAO PORTAL  1KAVA

Portal 1kava.com je nastala iz naše velike ljubavi prema pravoj kavi.

Onaj miris jedinstvene kave koja je pripremljena na pravi način, s kvalitetnim zrnima, usitnjenim na pravu veličinu i potom skuhane baš onako kako treba je doživljaj kojim započinje naš dan.

Kultura ispijanja kave je svojstvena dugi niz godina i to ne samo u našoj kulturi već i kulturama diljem naše planete. Načini pripremanja kave se razlikuju. Netko je voli pripremljenu bez kofeina, netko voli Espresso kavu, a netko Tursku kavu, netko s aromama, netko bez njih, netko bijelu kavu, a netko cappucino. Značajka je da je kava dio nas samih i da mnogi ljudi ne mogu zamisliti dan bez svoje kave.

Ideja je bila jednostavan. Stvoriti portal za prave ljubitelje kave. Portal gdje će te moći dobiti prave informacije o kavi. Informacije o najboljim sortama kave, kao i informacije o najboljoj kavi koju možete nabaviti kod nas.

Ukoliko kupujete aparat za kavu naša recenzija Aparata za kavu dobro će Vam doći, a možete biti i dio naše obitelji i dati svoj glas i svoj savjet Kako i s čim napraviti kavu koja će Vam uljepšati dan.

Posjetite našu stranicu 1kava.com i uz šalicu dobre kave družite se s nama.

 

S poštovanjem,

Jedna Ideja j.d.o.o.