Predstavništvo u EUPredstavništvo u EU

Prema statističkim podacima 75% stanovnike Europske unije koristi se svakodnevno Internetom. U pojedinim zemljama, postotak je još i veći. Kupovina preko Interneta svake godine bilježi sve veći rast i razvoj.

Mnoge su prednosti ovakvog načina kupovine. Od uštede vremena i goriva, pa do novčane uštede jer su mahom proizvodi jeftiniji u Internet trgovini, kao i jednostavan pregled asortimana, značajki proizvoda, konkurencije, ocjena artikla koji nas zanima i jednostavan način plaćanja i dostave na kućnu adresu.

Mnoge firme idu u korak s vremenom i proširuju svoje poslovanje na Internet. Ovakav korak zahtjeva dodatna ulaganja – kroz otvaranje web stranice, Internet trgovine, sklapanje dogovora s bankom, osiguranje distribucije proizvoda, kao i u krajnjoj liniji dodatni trošak Vašeg vremena i novca.

Konkurencija je jaka u svakom segmentu poslovanja. Mi nudimo novi koncept  poslovanja na tržištu Europske Unije za Vas. Bez dodatnih troškova mi pronalazimo kupce Vaših proizvoda u Europskoj uniji. Vaše je samo da proizvodit, a  mi se brinemo za njihovu prodaju.

Za sve detaljnije informacije obratite nam telefonskim putem ili nam pišite na mail adresu: info@1ideja.ocm

S poštovanjem,

Jedna Ideja j.d.o.o.