TKO SMO MI I ZAŠTO SMO OVDJE

O nama

Samo Jedna, dobra Ideja je dovoljna da se naš svijet izmjeni, da se promjene vide I da se poslovanje učini boljim, uspješnijim I da se izdvojite iz mase.

Svakom od nas kroz dan “padne” na pamet mnoštvo Ideja, ali rijetko ih vidimo kao potencijalno dobre ideje koje su vrijedne realizacije.

Mi smo godinama zapisivali naše Ideje, uočivši da odgađanjem njihove realizacije dajemo šansu drugima da ih vide, ostvare I da nas preteknu.

Strahom od neuspjeha već u početnoj fazi, 95% Ideja ne bude realizirano I ljudi odustanu od teže, ali vrijednije utrke za ostvarivanjem svojih Ideja. Pogledajte djecu oko nas, njih I neostvarive Ideje ne sprječavaju da ih pokušaju ostvariti, oni ne odustaju lako I trebali bi ponekad biti naš uzor.

Akumuliranjem, ne samo Jedne Ideje, već više njih, shvatili smo da I Naše putovanje treba započeti jednim korakom, te otvaramo tvrtku Jedna Ideja koja je samo početak našeg putovanja.

Istraživanjem tržišta shvatili smo da su mnogi segmenti na tržištu nedostupni fizičkim I pravnim osobama, što zbog pretjerano visokih marži koje nam nameću poslovni subjekti, što zbog nedovoljno informacija plasirano ljudima, što sa ne usavršavanjem određenih usluga I zadovoljavanjem postojećim stanjem, što sa svakim strahom da Mi to ne možemo.

E pa mi možemo, hoćemo I želimo biti tu za Vas. Želimo biti firma koja Vaše Ideje realizira, koja pomaže da uspijete na tržištu I da pojedite svoju konkurenciju, koja I najmanjem kupcu pruža najviše I koja svakog kupca promatra kao čovjeka, a ne kao sredstvo zarade.

Uvijek možemo bolje, više I drugačije samo ako se potrudimo. I tu smo mi za Vas. Da Vam ponudimo postojeće usluge povoljnije I da Vam pružimo drugačije stvari, Inovativnije, možda trenutno Nezamislive, ali nikako uz nas I vas neostvarive.

KAKO SMO NASTALI

Jedna Ideja j.d.o.o. je osnovana od strane mladih i kreativnih ljudi, koji svojim idejama žele obogatiti tržište naše regije. Promišljajući o budućnosti i tržištu koje nam se otvorilo ulaskom u Europsku uniju, prepoznali smo priliku za plasiranje grupa povoljnih i kvalitetnih proizvoda u našu regiju. Znanje koje posjedujemo planiramo iskoristiti za stvaranje pouzdanog posrednika između proizvođača i kupca, a nizom Inovativnih proizvoda i rješenja pružiti kupcima veće zadovoljstvo.

U posljednjih nekoliko desetljeća svjedoci smo svakodnevnog rasta i razvoja tehnologije, prisutnosti Interneta u sve većem obujmu i na svakom koraku, dostupnosti Informacija svugdje i obavljanju niza poslova samo jednim klikom miša ili pritiskom na ekran Smartphona.

Dinamičnost života, njegova prolaznost i nedostatak vremena, stvaraju potrebu za njegovim racionalnim korištenjem. Koristeći Usluge Internet trgovina, štedite vrijeme i novac, a stvara Vam se nezamjenjivo vrijeme za sebe,  za svoje hobije, prijatelje i obitelj.