mali genijalci

KAKO SU NASTALI MALI GENIJALCI

Tijekom 2014 godine u promet je pušten portal za djecu maligenijalci.com

Portal je namijenjen roditeljima, bakama, tetama, prijateljima i svima onima, koji žele svom djetetu pružiti kvalitetan sadržaj.

Ideja portala je bila, da na jednom mjestu svi zainteresirani čitatelji mogu pronaći kvalitetan sadržaj i izvor zabave za djecu koju volimo.

Tu su prvenstveno priče za djecu, koje su podijeljene prema autorima – od braće Grimm, H.C. Andersena, Ezopa, pa do priči nastale od strane same djece. Tu su i slikovnice za najmlađe korisnike, kako bi bez ikakvog izdatka pomogle roditeljima da djeca nauče prve riječi, upoznaju prve životinje i razumiju razlike u bojama.

Druga glavna ideja je bila, da se djeca nauče osnovama znanosti, izvodeći jednostavne eksperimente i promatrajući međusobne reakcije. Potkategorija toj ideju su znanstveni projekti uz koje dijete može izraditi različite predmete samostalno i pri tome se izvrsno zabaviti. Nisu uvijek za zabavu potrebne nove igračke. A učenje i zabava i te kako idu zajedno uz nas.

Osim navedenog tu je i i tehnika presavijanja papira, koja uz naše upute nikad nije bila jednostavnija. A kvizovi i radni listovi su tu da djecu kroz zabavan način pripreme za školu, da im omogući zabavu u kući, da ih nauči samostalnosti i da  na jednostavan način vježbaju grafomotoriku.

Budući da mi volimo znanje, volimo knjige, volimo svijet koji je jedinstven, čaroban, neobičan i pomalo tajnovit, naša stranica maligenijalci.com ima i kategoriju zanimljivih činjenica. Kroz ovu kategoriju koja će obuhvaćati Svemir, ljudsko tijelo, životinje i brojne druge teme, našu djecu će upoznati sa zanimljivim činjenicama koje će ih oduševiti i prikazati svijet većim, prikazujući ga s fora činjenicama koje se lako pamte.

Portal je originalan i izrađen s velikom ljubavlju za djecu. Slobodno nas posjetite i pridružite se našoj važnoj obitelji malih genijalaca.

S poštovanjem,

Jedna Ideja j.d.o.o.